piatok 12. apríla 2013

Donáška z knižnice

Tento týždeň som si navolila tak trochu fantasy. :) Myslela som si, že to bude menšia kôpka, ale keď som zbadala, čo predo mňa pani v knižnici postavila tak som na ňu skoro vyjavene pozrela. Nečakala som až také hrubé knihy. Bude to zaujímavé. Teším sa na ne a dúfam, že sa v nich nesklamem. Čítali ste už niektoré? Čo na ne vravíte?


Ešte stále som neprišla na to, ktorou asi tak začnem. Možno to bude nakoniec v poradí podľa toho ako sú zobrazené na fotke. Doporučíte mi nejakú uprednostniť?

6 komentárov:

  1. Okrem Hobita všetky a sú úžasné 8) Neverím, že takéto kúsky máte v knižnici! Neuveriteľné!
    Výnimočná patrí medzi moje najobľúbenejšie knihy, to si určite prečítaj 8) Takisto Ohnivá a Dedička sú skvelé. Divergencia je úžasná. Rozhodne skvelý úlovok 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bože, normálne mi stúpla nálada. Idem sa na nich už vrhnúť. Teším sa, že sa mi podľa tvojho úsudku pekne zadarilo. Určite sa z toho teším. :D

      Odstrániť
  2. Čítala som jedine Dedičku a páčila sa mi. Divergenciu mám aj aj z knižnice, ale nejako sa k nej nemôžem dostať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa teším. Dúfam, že sa k Divergencii v blízkej dobe dopracuješ. Ja sa teda určite chystám počas budúceho týždňa. :)

      Odstrániť
  3. Výnimočná + Ohnivá --> perfektné sú!! :) potom nezabudni si prečítať aj Iskrivú ;)
    btw, ja hrubé knihy milujem.. tie sú najlepšie! :) takže neľutuj, že si si vzala také :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som tomu rada a neľutujem,ale zaužívala som si, že každý týždeň zájdeme s kamarátkou do knižnice po nové knihy a tie čo som mala vrátim. Tak aby som to stihla, lebo u nás sa asi profesori zbláznili a neviem, kde mi hlava stojí. Ale aspoň sa mám ako odreagovať. :D

      Odstrániť