piatok 1. marca 2013

Rodený krásavec



Autor: Susan Elizabeth Phillips
Názov: Rodený krásavec 
Počet strán: 350
Jazyk: Slovenský
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2008


Anotácia (Ikar) :
Mladý úspešný futbalista Chicago Stars Dean Robillard jedného dňa zbadá na diaľnici to, čo by si nikdy v živote nevedel ani predstaviť. Mladú ženu v bobrom kostýme.
Blue Baileyová mala v úmysle zabiť svojho bývalého priateľa. Alebo mu aspoň poriadne zavariť. Pokiaľ ide o bobrí kostým... Život sa s ňou nikdy nemaznal, a tak popri maľovaní portrétov zvykne pózovať v bobrom kožúšku v rámci reklamy pre istú firmu. A keď jej známy americký futbalista s tvárou modela ponúkne odvoz v športiaku za stotisíc dolárov, neváha a nasadne. A keďže pod kostýmom nemá na tele už nič, jej jedinou povinnosťou bude zabávať ho...a zostať oblečená. Leto vrcholí a potulná maliarka portrétov a šarmantný futbalista spolu rozohrávajú hru, pri ktorej chcú na jednej strane získať všetko, no na druhej strane nechcú nič stratiť.



Anotácia celkom pekne popisuje začiatok knihy a teraz vám trošku viac priblížim podstatu. Blue a Dean nemali pekné detstvo. Zatiaľ čo Blueina mama zachraňovala celý svet a Blue prebývala u všemožných známych, Deanova mama naháňala rockové hviezdy a užívala si život, zatiaľ čo Dean býval na internátnych školách. Obaja sa snažia užívať si život aj keď na medziľudské vzťahy vrámci vlastnej osoby dávno zanevreli. Táto knižka pekne zobrazuje hľadanie vlastných ciest, znovunájdenie rodiny a hlavne nájdenie svojho zázemia a vzťahu. Autorka tu tiež pekne zakomponovala svoj humor, ktorý mi vždy dokáže pozdvihnúť náladu.

MOJE HODNOTENIE:

2 komentáre:

  1. Takže humor. Hurá. Ja že to bude niečo horšie. Ahh. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno síce ak by si chcela trochu viac humoru druhá knižka od tejto autorky ,Iba moje dieťa, ho poskytuje viac. A to o dosť tu ho až tak veľa nie je. A ak by si chcela niečo fakt s humorom tak si prečítaj ,Vieš udržať tajomstvo?, teda ak si ju ešte nečítala ak hej tak vieš o čom hovorím. :D

    OdpovedaťOdstrániť