utorok 5. marca 2013

Probuzený milenec



Autor: J.R. Ward
Názov: Probuzený milenec
Séria: Bratrstvo černé dýky
Počet strán: 464
Jazyk: Český
Vydavateľstvo: Baronet
Rok vydania: 2010


Anotácia (Baronet) :
Zsadist je jedním z šesti upírských bojovníků Bratrstva černé dýky bránícího svou rasu před neúprosnými nepřáteli. Nosí ve své duši temnou minulost plnou utrpení a pokoření, která v něm vyvolává neuhasitelnou zuřivost. Je znám svými strašnými činy a jeho divokosti se obávají jak lidé, tak upíři. Hněv je jeho jediným druhem a hrůza vášní - dokud neosvobodí krásnou dívku z nepřátelských rukou.

Bellu okamžitě uchvátí Zsadistova nespoutaná síla. Oba v sobě nalézají zalíbení, ale bojovníkova touha po pomstě dívčiným mučitelům jej přivádí k šílenství. Proto musí Bella pomoci jeho utrápené duši a najít cestu ke společné budoucnosti.


Anotácia je podľa mňa dosť výstižná. Asi sa budem opakovať, ale je to asi také zaužívané pravidlo, že človek sa najviac teší na príbeh toho najviac zatrateného. V tomto prípade to je Zsadist. Tento diel by som zaradila medzi najlepší z tejto série a Zsadista som si veľmi obľúbila. V tejto knihe sledujeme premenu jeho povahy, alebo presnejšie povedané výstup jeho pravého ja na povrch. Musí uznať, že nový Zsadist sa mi tiež páči a dúfam, že sa bude páčiť aj vám. Tak sa pekne usalašte a vezmite si ju do rúk. Ja som ňou bola milo prekvapená. (Mimochoom tú časť s pánom X,Y,Z som zas len tak zbežne prebehla, ale pssst.).


MOJE HODNOTENIE:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára